Danh mục
Hạt tiêu xanh 100g
Chuť a vůně čerstvého zeleného pepře je jemnější a přirozenější než u jiných sušených či jinak upravovaných druhů pepře. V západní kuchyni takřka neznámé koření je vyhledáváno v Asii, především v Thajsku. Malé zelené kuličky mají na rozdíl od usušených druhů hladký, jakoby voskový povrch. Mají pikantní a čerstvé, výrazné, jasné aroma i chuť.
- Čerstvý zelený pepř je ideální pro přípravu ochuceného másla ke steakům a rybám
- Velice zajímavým kulinářským zážitkem jsou i jahody posypané tímto druhem pepře
- Hovězí steak přelitý omáčkou z čerstvého zeleného pepře
- Thajské ostré nudle s chilli a čerstvým pepřem
Bình luận (0)
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Bạn muốn phản hồi bình luận này?
Report sent
Your report has been submitted and will be considered by a moderator.
Your report cannot be sent
Viết đánh giá
Review sent
Bình luận của bạn đã được thêm
Your review cannot be sent