Pepř zelený čerstvý 100g
Čerstvý zelený pepř se jen lehce rozdrtí a používá se podobně jako klasický pepř. Díky tomu, že jeho chuť není příliš agresivní, získávají masové pokrmy, především pak zvěřina, jehněčí nebo vepřové maso, zvláštní a nezvyklou pepřovou příchuť.
Chuť a vůně čerstvého zeleného pepře je jemnější a přirozenější než u jiných sušených či jinak upravovaných druhů pepře. V západní kuchyni takřka neznámé koření je vyhledáváno v Asii, především v Thajsku. Malé zelené kuličky mají na rozdíl od usušených druhů hladký, jakoby voskový povrch. Mají pikantní a čerstvé, výrazné, jasné aroma i chuť.
- Čerstvý zelený pepř je ideální pro přípravu ochuceného másla ke steakům a rybám
- Velice zajímavým kulinářským zážitkem jsou i jahody posypané tímto druhem pepře
- Hovězí steak přelitý omáčkou z čerstvého zeleného pepře
- Thajské ostré nudle s chilli a čerstvým pepřem
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat