Kategorie
Pepř zelený čerstvý 100g
Čerstvý zelený pepř se jen lehce rozdrtí a používá se podobně jako klasický pepř. Díky tomu, že jeho chuť není příliš agresivní, získávají masové pokrmy, především pak zvěřina, jehněčí nebo vepřové maso, zvláštní a nezvyklou pepřovou příchuť.
Chuť a vůně čerstvého zeleného pepře je jemnější a přirozenější než u jiných sušených či jinak upravovaných druhů pepře. V západní kuchyni takřka neznámé koření je vyhledáváno v Asii, především v Thajsku. Malé zelené kuličky mají na rozdíl od usušených druhů hladký, jakoby voskový povrch. Mají pikantní a čerstvé, výrazné, jasné aroma i chuť.
- Čerstvý zelený pepř je ideální pro přípravu ochuceného másla ke steakům a rybám
- Velice zajímavým kulinářským zážitkem jsou i jahody posypané tímto druhem pepře
- Hovězí steak přelitý omáčkou z čerstvého zeleného pepře
- Thajské ostré nudle s chilli a čerstvým pepřem
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat

Čerstvý zelený pepř se jen lehce rozdrtí a používá se podobně jako klasický pepř. Díky tomu, že jeho chuť není příliš agresivní, získávají masové pokrmy, především pak zvěřina, jehněčí nebo vepřové maso, zvláštní a nezvyklou pepřovou příchuť.